NEDERLANDSFRANÇAIS
KOFFIE F. ROMBOUTS
Aartselaar (2630)

CONTACTGEGEVENS

 bvba
Antwerpsesteenweg 136
Aartselaar (2630)
+32 3-387 04 545

Actieve regio’s en marktsegmenten:

Horeca, Retail, B2C, B2B, export

Motto/statement:

Taste the difference. 

Een optimale kwaliteit verzekeren, het werk respecteren van alle mensen die bij het productieproces betrokken zijn, en steeds verder innoveren om de consument de beste koffie te kunnen garanderen: dat zijn de drie motto’s van Rombouts .  Rombouts in het kort: Da’s Belgisch! Zoveel kennis in een kopje koffie, dat proef je!

Koffie Rombouts is van oorsprong een echt Antwerps familiebedrijf. Alles begint namelijk in Antwerpen, waar Frans Rombouts op een dag besluit een brandtrommel te huren om zijn eigen koffie te branden.  Het zou het begin worden van een opmerkelijk succesverhaal, waarvan gepassioneerde  fijnproevers vandaag meer dan ooit de plezierige en smakelijke hoofdstukken weten te waarderen.

Koffie Rombouts is leider in de Belgische horecasector en dat is beslist geen toeval. We garanderen onze klanten steeds een perfect kopje koffie, al vier generaties lang.

We selecteren onze koffiebonen met de grootste zorg, maken zorgvuldig uitgebalanceerde mengelingen en houden vast aan een langzaam brandproces volgens traditionele methodes.  Om het helemaal af te maken brengt onze meester-barista onze horeca afnemers alle kneepjes bij voor het bereiden van de ultieme koffie, dé garantie voor eindeloos genieten, elk kopje opnieuw!

Verkoop van merken en andere producten:

Rombouts brand

Heeft een:

Eigen kleinhandel
Eigen groothandel
Verbruikszaal

Organiseert:

Bedrijfsbezoeken
Workshops
Stelt koffie ter beschikking voor evenementen
Dipose du guide d’autocontrôle pour les torréfacteurs
Beschikt over volgende bedrijfscertificaten